Voordeelbox Wasnootjes + Wasparfum Dolce

35,00 €

(500 g = 35,00 €)
incl. belastingen plus verzending
Op voorraad
Levertijd: 2-3 dag(en)

Beschrijving

Voor onze klanten hebben wij een voordeel box gemaakt van de wasnootjes en wasparfum. Zo heb jij je 2 favoriete producten in 1 klik.


Wasnootjes

- Dit product is volledig biologisch afbreekbaar.

- Dit product is 100% natuurlijk.

- Dit product is allergenen vrij.

- Dit product is geurloos.

- De wasmachine gaat langer mee, doordat er geen chemische stoffen aankoeken.


Hoe gebruik ik de wasnootjes?

Je doet ongeveer 4 tot 5 wasnoten in het katoenen waszakje die bij je bestelling zit. Je knoopt het zakje goed dicht en je doet deze samen met het wasgoed in de wasmachine. Je zou eventueel voor een lekkere geur wasparfum kunnen toevoegen. Hiervan doe je enkele druppels in het kleine spoelbakje waardoor de parfum volledig wordt opgenomen tijdens de laatste spoeling. (max. 5 ml per volle wastrommel) Wasnoten zijn ideaal voor alle soorten was om goed te wassen in de temperatuur 30-90 °C. Natuurlijke saponines zijn veilig voor gekleurde was. Bij witte was wordt aangeraden om 1.5 eetlepel soda toe te voegen voor sneeuw witte was. De noten kunnen tot aan het einde van de wascyclus in de wasmachine blijven liggen. Het spoelen gebeurt in koud water waarbij een kleine hoeveelheid saponine vrijgegeven wordt wat een verzachtend effect op de was heeft. Het zakje wasnootjes kan 2 tot 3 keer gebruikt worden bij een was van 30- 60°C. De wasnootjes kunnen na het gebruik in de groene container worden gegooid of op de composthoop.


Hoe vaak kun je hiermee wassen?

Met een zak van 500 Gram kan je 109 keer wassen. Dit kan door middel door het waszakje met dezelfde wasnootjes 2 tot 3 keer te gebruiken.


Wat zijn wasnootjes?

Wasnoten zijn noten van de zeepnotenboom. De schillen van de wasnoten worden in India al eeuwenlang gebruikt bij het doen van de was. Zeepnotenbomen beschermen hun vruchten tegen insectenvraat door het vormen van de stof saponine in de schil. Dit is voor insecten een schadelijke stof en daardoor een afweermechanisme tegen vraat. Saponinen vormen net als zeep in water schuim, de schillen kunnen daardoor worden gebruikt als wasmiddel.


Wasparfum

Dolce betekent zacht. Babyzacht. Want deze geur is uit de exclusive baby collectie van Le Essenze di Elda. Het geeft de (baby) kleertjes dat zachte, poederige geurtje zodat je het liefst je kleintje de hele dag wilt knuffelen.


Geur Beschrijving

Geïnspireerd door een frisse en bloemige romige geur.


Jouw Ervaring Bij Dolce Wasparfum

Voordat de baby komt wil je alles klaar hebben. Ook de babywas natuurlijk. En de geur van babywas is met niets anders te vergelijken. Je doet de la met kinderkleertjes open en dan ruik je het al. Een heerlijke frisse babygeur komt je tegemoet.


De Naam Dolce

Dolce betekent zacht of zoet. Misschien zijn dat wel de eerste gedachten die in je naar boven komen als je lief klein babytje ziet liggen in zijn of haar wiegje.


Wasparfum Voor De Babywas

Let op. Omdat de heerlijke geuren van Le Essenza di Elda parfum bevatten, raden wij van Wasparfum.nl aan om dit voorzichtig te proberen. Je kindje is je meest kostbare bezit. Wasparfum is een parfum dat je toevoegt aan de was. Het bevat geen parabenen, UPVB stoffen en PBT stoffen. Maar je wilt het allerbeste voor je baby. En dat willen wij ook. Twijfel je? Dan kan je proberen om eerst een klein wasje te doen. Bijvoorbeeld een knuffel of een broekje om te testen hoe je kleintje er op reageert.


Inhoud - 500 ML Of 100 ML

Bij normaal gebruik, ongeveer 5 ml per volle trommel, kun je met een fles van 500ml totaal 100x wassen.


Hoe Gebruik Je Wasparfum

Wasparfum is een toevoeging aan je reguliere wasmiddel. Gebruik dus je gewone, favoriete wasmiddel en doe enkele druppels in het kleine spoelbakje ernaast waardoor de parfum volledig wordt opgenomen tijdens de laatste spoeling. (max. 5 ml. per volle wastrommel)