Voordeelbox Wasnootjes + Wasparfum Smeraldo

30,00 €

(500 g = 30,00 €)
incl. belastingen plus verzending
Op voorraad
Levertijd: 2-3 dag(en)

Beschrijving

Voor onze klanten hebben wij een voordeel box gemaakt van de wasnootjes en wasparfum. Zo heb jij je 2 favoriete producten in 1 klik.


Wasnootjes

- Dit product is volledig biologisch afbreekbaar.

- Dit product is 100% natuurlijk.

- Dit product is allergenen vrij.

- Dit product is geurloos.

- De wasmachine gaat langer mee, doordat er geen chemische stoffen aankoeken.


Hoe gebruik ik de wasnootjes?

Je doet ongeveer 4 tot 5 wasnoten in het katoenen waszakje die bij je bestelling zit. Je knoopt het zakje goed dicht en je doet deze samen met het wasgoed in de wasmachine. Je zou eventueel voor een lekkere geur wasparfum kunnen toevoegen. Hiervan doe je enkele druppels in het kleine spoelbakje waardoor de parfum volledig wordt opgenomen tijdens de laatste spoeling. (max. 5 ml per volle wastrommel) Wasnoten zijn ideaal voor alle soorten was om goed te wassen in de temperatuur 30-90 °C. Natuurlijke saponines zijn veilig voor gekleurde was. Bij witte was wordt aangeraden om 1.5 eetlepel soda toe te voegen voor sneeuw witte was. De noten kunnen tot aan het einde van de wascyclus in de wasmachine blijven liggen. Het spoelen gebeurt in koud water waarbij een kleine hoeveelheid saponine vrijgegeven wordt wat een verzachtend effect op de was heeft. Het zakje wasnootjes kan 2 tot 3 keer gebruikt worden bij een was van 30- 60°C. De wasnootjes kunnen na het gebruik in de groene container worden gegooid of op de composthoop.


Hoe vaak kun je hiermee wassen?

Met een zak van 500 Gram kan je 109 keer wassen. Dit kan door middel door het waszakje met dezelfde wasnootjes 2 tot 3 keer te gebruiken.


Wat zijn wasnootjes?

Wasnoten zijn noten van de zeepnotenboom. De schillen van de wasnoten worden in India al eeuwenlang gebruikt bij het doen van de was. Zeepnotenbomen beschermen hun vruchten tegen insectenvraat door het vormen van de stof saponine in de schil. Dit is voor insecten een schadelijke stof en daardoor een afweermechanisme tegen vraat. Saponinen vormen net als zeep in water schuim, de schillen kunnen daardoor worden gebruikt als wasmiddel.


Wasparfum

Wasparfum Smeraldo is een wat zachtere geur. Bijzonder geschikt voor het wassen van fijne materialen zoals wol, zijde en linnen.
Geur: Witte musk, zacht en licht zoete ondertonen van zoete vijgen die de aanwezigheid van margriet en wilde roos versterken.


Geur Beschrijving

Witte musk geur, zacht en licht zoete ondertonen van zoete vijgen die de aanwezigheid van margriet en wilde roos versterken


Jouw Beleving Bij Smeraldo Wasparfum

De Smaragdkust, oftewel Costa Smeraldo nodigt je uit tot het ontdekken van de mooiste dorpjes op dit Sardinische eiland. Met haar smaragd groene water, witte stranden en luxe jetset resorts is dit eiland uitgegroeid tot een van de populairste hotspots van Italië.
Ervaar de mengeling van geuren op dit eiland zoals Macchia: wilde tijm en rozemarijn, mirte, cactusvijgen en dwergeiken. Je krijgt het gevoel van La Dolce Vita!


Inhoud - 500 ML Of 100 ML

Bij normaal gebruik kun je met een fles van 500ml totaal 100x wassen. Dat is ongeveer 5 ml per volle trommel.


Hoe Gebruik Je Wasparfum

Wasparfum is een toevoeging aan je reguliere wasmiddel. Gebruik dus je gewone, favoriete wasmiddel en doe enkele druppels in het kleine spoelbakje ernaast waardoor de parfum volledig wordt opgenomen tijdens de laatste spoeling. (max. 5 ml. per volle wastrommel)